Disclaimer

Op deze webpagina en haar pagina worden diversen afbeeldingen getoond, een deel hiervan staat op onze eigen servers, echter een groot deel staat op websites van derde en worden via een link vertoond, of zijn door google rechtenvrij verklaard.

Praktijk schipper is niet en kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor de afbeeldingen die via een link/ of linken vertoond worden, en/ of welke worden aangemerkt als zijnde rechtenvrij door o.a. Google Inc, Bing of ander zoekmachines.

In het geval dat een reactie of bericht wordt gepost door derde : Reageerders zijn ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor de door hen geplaatste boodschappen en beeldmateriaal. In geval van schendingen van auteursrechten zijn de daaruit voortvloeiende consequenties geheel voor rekening van de betreffende reageerder. Praktijk Schipper  is nadrukkelijk niet verantwoordelijk voor uitlatingen gedaan door derden op onze ter beschikking gestelde webpagina’s & fora.”

Bent u de eigenaar of denkt u rechten te kunnen ontlenen aan vertoonde linken [gelinkte afbeeldingen en/of ander media materiaal] stuurt u dan een e-mail naar de beheerder van deze website.