Ontharen met I.P.L.

Permanent ontharen met intens flitslicht

Overbeharing nu definitief weg!
Er is een nieuwe behandelmethode voor het verwijderen van overbeharing: met flitslichten!
Het flitslicht wordt omgezet in warmte en komt via het pigment in de haarwortel. Deze wordt door de warmte vernietigd en de haar kan op die plaats niet meer terug komen. Gemiddeld zijn er 6 tot 10 behandelingen nodig voor een blijvend resultaat.Praktijk Schipper bezit een Yperion L900 Hr/Sr apparaat en kan hiermee voor zeer betaalbare & concurrerende prijzen een semi-definitieve en pijnloze ontharing aanbieden.

Direct na de 1e behandeling zichtbare resultaten.
Ongeveer 10 tot 15 dagen na de behandeling met de Yperion L900 Hr/Sr, zullen de haren in het behandelde gebied uitvallen. Omdat je alleen de haarwortel van de haren in de groeifase kan vernietigen, dient de behandeling ongeveer 5 tot 10 keer herhaald te worden, om de 4 tot 6 weken. Na de 1e behandeling zijn er direct zichtbare resultaten. Dus waarom nog harsen, scheren of epileren als u nu kun overstappen op deze revolutionaire, bijna pijnloze en permanente manier van ontharen!

De behandeling geeft het beste resultaat indien de huid niet te bruin is.
Dus vlak voor de behandeling niet in de zon of onder de zonnebank.
Ook na de behandeling is het beter een aantal dagen uit de zon blijven of een goede sunblocker gebruiken indien men toch in de zon wilt.
De haren mogen een maand voor de behandeling niet meer geharst of geëpileerd worden. Alleen scheren of knippen voor en tijdens de ontharingskuur.
De eerste behandelingen worden gegeven na 4 tot 6 weken. Hierna worden de tussenliggende perioden verlengd tot maximaal 12 weken.
Ingegroeide haren en ontstoken haarzakjes na het scheren of epileren zijn voorgoed voorbij!
Met IPL verdwijnt de overtollige en ongewenste haargroei in een aantal behandelingen.
In 4 tot 6 behandelingen bent u meestal al +/- 75% van het ongewenste haar kwijt!
Alle haartjes die in de actieve groeifase zitten en worden behandeld met de IPL zijn verder uitgeschakeld en zullen nooit meer terug komen.
Vaak worden haren die nog in de rustfase zitten ook beschadigd en komen al minder dik en of hard in de groeifase.
Per flits, het apparaat heeft een raakvlak van 9cm2, worden tientallen haarzakjes geraakt.
Het beste resultaat wordt behaald bij een lichte huid met donkere haargroei.
Het pigment in het haar geleid het licht en veroorzaakt een warmte in de haarschacht welke de haarwortel voor altijd vernietigt.
Dit is op sommige gevoelige plekken van het lichaam, zoals enkel, hals en schaamstreek, voelbaar als een warme prikkel.
Er ontstaat nauwelijks roodheid of geïrriteerdheid van de huid, maar een verkoelende gel is altijd lekker!
Deze wordt na de behandeling opgebracht. Heel lichtblond haar of grijs haar bevat onvoldoende pigment en is daar door haast niet te behandelen.
Een donkere negroïde huid kan helaas niet worden behandeld omdat de huid te veel pigment bevat en deze zal daardoor de IPL geleiden naar de huid en niet naar de haar, waardoor irritatie kan ontstaan aan de huid. Mensen met een Aziatische huidkleur kunnen daar-in-tegen wel goed worden behandeld.

Voor altijd glad. Wie wil dat nu niet?
Vergelijk de prijzen eens met wat u op dit moment uitgeeft aan ontharen zoals: harsen, mesjes, scheerschuim, ontharingscrème etc. en de duur van het behaalde resultaat, met deze ouderwetse, pijnlijke methodes!
Scheren en harsen behoren nu tot het verleden.

Snel en gemakkelijke werkwijze.
De Yperion L900 Hr/Sr is ontwikkeld door experts op het gebied van IPL. Er is speciaal gekeken naar het eenvoudig te hanteren en gebruiken van het apparaat.
De flitsen komen om de 3 seconden en met een flitsoppervlak van 6 cm2 kan er zeer snel gewerkt worden. Door de eenvoudige instelling van energie en flitsduur kan er tijdens de behandeling niets fout gaan. De behandeling met de Yperion L900 Hr/Sr is snel, veilig, pijnloos en zonder complicaties.

Vergoeding Zorgverzekering.
Sommige zorgverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk de behandeling.
Informeer zelf bij Uw zorgverzekeraar wat de mogelijkheden zijn.

Het apparaat.
De Yperion L900 Hr/Sr is het beste systeem wat op dit moment verkrijgbaar is op het gebied van IPL (Intense Pulse Light) ontharen. Belangrijke kenmerken van de Yperion L900 Hr/Sr zijn de hoge eisen waaraan het apparaat voldoet (medische CE-keurmerk , EU goedgekeurd en ISO 9002 productie) en is hierdoor zeer veilig zodat de behandeling gegeven kan worden zonder enige bij- of neveneffecten.

Kracht en veiligheid voor topkwaliteit ontharen.
Om een goede definitieve ontharing te kunnen bereiken moet een apparaat een efficiënte combinatie zijn van kracht en veiligheid. De Yperion L900 Hr/Sr heeft een krachtige lichtbron met daarin de passende filters om maximale veiligheid te geven.

U bent natuurlijk altijd van harte welkom voor vrijblijvende informatie en/ of een gratis proefflits.